Pay Per Click | Creare WebSite
PLATA PE CLICK
Ce este plata pe clic?

PPC înseamnă o plată pe clic, un model de marketing pe internet în care agenții de publicitate plătesc o taxă de fiecare dată când se face clic pe unul dintre anunțurile lor. În esență, este o modalitate de a cumpăra vizite pe site-ul dvs., mai degrabă decât să încercați să „câștigați” aceste vizite organic.
Publicitatea pe motoarele de căutare este una dintre formele cele mai populare ale PPC. Acesta permite agenților de publicitate să liciteze pentru plasarea anunțurilor în legăturile sponsorizate ale unui motor de căutare atunci când cineva caută un cuvânt cheie care are legătură cu oferta lor de afaceri.
PPC Administrare

Platforme precum Google AdWords și anunțurile Bing sunt importante pentru afacerea dvs. Cu ajutorul expertizei noastre de marketing pay-per-click (PPC), vă putem ajuta să vă luăm conturile la nivelul următor. Personalizăm strategia și raportarea adaptate nevoilor dvs.
Oferim suportul și îndrumarea de care aveți nevoie pentru a vă atinge scopul, fie că este vorba despre maximizarea randamentului investiției, creșterea numărului de clienți potențiali sau cunoașterea mărcii.Serviciile noastre Plata Pe Clic


PPC Audits

Procesul nostru de audit al PPC pornește de la înțelegerea obiectivului de audit, de acoperire și de la analiza datelor.


Publicitate Bing

Echipa noastră de agenți de anunțuri din Bing are pregătirea și expertiza necesară pentru a profita la maximum de platforma PPC populară a lui Bing.Publicitate Socială

S2F vă poate ajuta cu campanii sociale plătite, care vă pot conduce publicul țintă spre acțiunile mult mai bine direcționate.


Afișare Publicitară

Anunțurile dvs. grafice vor viza un public care a indicat deja un interes pentru serviciul sau produsul dvs.Google AdWords

Angajarea noastră vă oferă avantajul unui expert AdWords cu normă întreagă, fără costurile suplimentare de angajare a unui alt angajat cu normă întreagă.


Remarketing & Retargeting

Îmbunătățiți rentabilitatea investiției și creșteți conversiile prin marketing către persoanele care au vizitat deja site-ul dvs. Web.


Proces scurt al campaniei noastre cu plata pe clic:

Our pay-per-click (PPC) management service includes the following components:

  • Strategia campaniei de căutare PPC
  • Cercetarea și selecția cuvintelor cheie
  • Dezvoltarea reclamei la anunțuri
  • Setarea campaniei
  • Gestionarea ofertelor și urmărirea ROI
  • Optimizarea și dezvoltarea paginilor de destinație
  • Gestionarea și analiza campaniilorRapoarte

Raportăm lunar cu privire la succesul campaniei dvs. în ceea ce privește alegerea cuvintelor cheie și alegerea textului și vom crea un raport de rang pentru a ști unde se clasifică organic pentru cuvintele cheie pe care le plătiți. În plus, după ce examinați raportul, vom rezerva un apel de o oră împreună cu membrii echipei dvs. pentru a explica progresul, direcția și direcția campaniei dvs. și pentru a răspunde la orice întrebări pe care le aveți.

Să începem
proiectul dumneavoastră


Vă vom ajuta să vă atingeți obiectivele și să vă dezvoltați afacerea.


Cere Oferta